Dé nieuwe manier om je patiënt buiten de behandelkamer bij te staan!

 

iPelvis Evo is een innovatieve app ontwikkeld door dr. Maura Seleme om patiënten, naast hun bekkenfysiotherapie in de praktijk, actief aan de slag te laten gaan met het trainen van de bekkenbodemspieren. Deze app helpt de patiënt niet alleen de juiste spieren te trainen, maar helpt de patiënt op structurele basis de trainingen te doen en draagt bij aan het behalen van een duurzaam resultaat.

In het gemak van de thuisomgeving de patiënt te leren zelfstandig aan de slag te gaan. 

Voor iedereen toegankelijk 

Door het mooie, makkelijke en heldere ontwerp kan zowel jong en oud en zowel man als vrouw ermee aan de slag. De patiënt kan de app downloaden in de verschillende app stores op de diverse telefoons, maar kan ook een token aangereikt krijgen door jou als bekkenfysiotherapeut. 

 

Wetenschappelijk verantwoord

iPelvis Evo is een innovatieve en breed inzetbare mobiele applicatie binnen de zorg voor incontinentie. Op basis van onderzoek is intensief gezocht naar het construeren van een optimale laagdrempelige en wetenschappelijk verantwoorde mobiele applicatie. 

 

Inzichtelijk voor jou als zorgprofessional

iPelvis voorziet in adequate informatie en voorlichting, correcte patiëntselectie en fysiologische basisprincipes, gebaseerd op innovatieve en gevalideerde oefenschema’s, waarvan effectiviteit en efficiëntie vaststaat. Als zorgprofessional kan jij meekijken naar de uitvoering van de oefeningen waardoor je inzicht krijgt in de voortgang. 

Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Portugees!